Abonnr  

DAGLIGSTUE FORTÆLLING - Nytårs TILBUD

Har du lyst til at stille din private dagligstue til rådighed for et fortællearrament en gang i september - oktober 2018, så skal du skynde dig at skrive til mig inden den 31. december 2017.

Du ved hvor mange der er plads til hos dig, og hvordan du eventuelt skaffer ekstra stole. Du kan bede folk om selv at have stol med. Du bestemmer også, hvordan arrangementet annonceres, hvem og hvor mange der inviteres og står for tilmeding og aftale med mig.

Jeg tager chancen og kommer for det beløb som kommer ind. Jeg beregner mig, at der er 60 kr. for hver tilmeldt deltager, som jeg får til at dække mine udgifter til transport m-.m. Du bestemmer hvor meget du vil opkræve fra deltagerne, og hvordan det i øvrigt foregår med betalingen. Du er naturligvis også velkommen til at give det som en gave til dine gæster, og selv betale de 60 kr. pr. deltager.

Jeg leverer en times underholdning og står for en fortælleøvelse, så deltagerne fortæller for hinanden to og to, og hvis du selv eller andre har lyst kan de fortælle for hele forsamlingen efter nærmere aftale.

Skriv straks og hurtigst muligt til mig på blanketten nedenunder, hvad du kunne tænke dig, hvor bu bor m.m. eller på mail til -  post(a)jenspetermadsen.dk - så finder vi et tidspunkt og en aftale som passer os

De bedste ønsker for det nye år.

Jens Peter Madsen, historiefortæller

2018 November

 

Der er ingen blogindlg i den valgte mned - benyt links til hjre!

2018

November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar

2017
2016
2015
2014