Hvad lægger du vægt på,
når du vælger foredragsholder?

Måske kan jeg noget af det, som du søger?
- Se lige her!

Jeg garanterer at publikum:
- har grinet hjerteligt inden der er gået 5 minutter.
- får gang i erindringens og fantasiens ”indre biograf”
- får en oplevelse, som dyrker glæden og livslysten.
- får ideer til, hvordan de kan berige deres eget liv med at fortælle historier.
- får et engageret oplæg om det, som mundtlig fortælling kan give til menneskers liv, også i nutidens omtumlede verden.

Det var da lige godt pokkers, tænker du måske?           
- men
se lige, hvad andre siger om mine foredrag
og
se, hvilke foredrag jeg har i kataloget.

Hvis du ikke finder et foredrag, som passer i dit program, giver jeg gerne et uforpligtende tilbud.

 


Kunder siger om fortælleren:

”Tiden går hurtigt i godt selskab”, siges der. Og godt selskab var det bestemt, da vi havde besøg af Jens Peter Madsen  - og blev lukket ind i hans barndomsfortællinger fra 1950érne.
Jane Fromberg, Sognepræst i Oure, Vejstrup og Lundeborg pastorat,  18.april 2018

Med stor empati og autenticitet ramte han lige ind i hjertekulen hos tilhørerne - Jens Peter Madsen er en fantastisk engageret og engagerende fortæller. Han greb tilhørerne både med sine barndomsfortællinger, og i særlig grad med sine Simonfortællinger, der passede forrygende til lige præcis de mennesker, der lyttede med denne lørdag eftermiddag.
Ingeborg Gorst-Rasmussen, koordinator på Behandlingscenter Tjele, 22. april 2017

Tak for en forrygende eftermiddag, som for mig vakte minder om både mine forældre og mine bedsteforældre og deres historier. Du fik det hele med – duftene, lydene, måden voksne taler på, det børn får ud at ordene, det var bare så lystigt og samtidig rørende.
Sognepræst, Kitty Hovgaard Jensen, Egen Kirke d. 26.oktober 2016

En fantastisk oplevelse
Når man hører Jens Peter Madsen fortælle, er det så levende, at man føler, man er der selv. Man kan næsten lugte de forskellige lugte, og se personerne og rummene for sig. Det er fortællekunst, når den er bedst.

Centerleder Elizabeth Gudberg
d. 29. august 2016

"Jens Peter Madsen har med fantastisk dygtighed sat Odense på ordenes landkort. Jeg sætter ham og hans indsats meget højt, ikke mindst i forhold til den fælles bestræbelse på at sætte H.C. Andersens betydning som ordkunstner i fokus"
Johs. Nørregaard Frandsen
, Professor, University of Southern Denmark and Head of The Hans Christian Andersen Center

Vælg et af mine aktuelle foredrag:

# Den gang bedstefar var dreng  - et foredrag om at fortælle dine egne barndomshistorier, som skaber mening og sammenhæng på tværs af generationer - og som får dine børnebørn eller oldebørn til at lytte. Video
# Lille Claus og store Claus - et foredrag om, at være den lille og om, at have fantasien og livsmodet med sig, belyst gennem H.C. Andersen historier og andre historier, som har oplyst og moret min barndom. Video
# Danmarkhistorie - fortalt som i gamle dage
- et foredrag om den mundtlige fortælling i skolen før og nu - Kom med til Finderup Lade i 1286 og oplev mordet på Kong Erik Klipping - fortalt som mundtlig fortælling, Video
# Barndom i 1950erne - Handler om de oplevelser og erfaringer de fleste af os har fra vores egen barndom. Foredraget tager udgangspunkt i et udvalg af fortællerens egne historier fra en barndom på landet i Jylland i 1950erne. Meget var anderledes den gang og i nutidens børneliv, men meget er også helt det samme. Det er der vi starter, når vi taler om at fortælle barndomshistorier til børn, børnebørn eller oldebørn Hør video "Barndomshistorier"
# Katrine fortæl en historie - et foredrag om, hvordan jeg mødte den mundtlige fortælling som barn på landet i 1950erne. Mine bedstemødre fortalte og i skolen fortalte lærerne fortsat historier "lige ud af hovedet og uden bog" Jeg deler mine oplevelser og erfaringer i min bog "Lige ud af hovedet og uden bog- sådan bliver du verdens bedste historiefortæller - Se den her

ANDRE SOM BOOKER foredrag for Jens Peter Madsen:
Foredag for studerende, pædagoger, lærere og forældre
om mundtlig fortælling i undervisning og pædagogisk arbejde - Besøg portalerne PÆDAGOGEN eller DIN SKOLE
Foredragsportalen.dk , booker her
Eventzonen - booker foredrag til ældre - for seniorklubber, foreninger m.m. Se her
Kristelig Dagblads - Foredragslisten.dk kan bookes Se her
Sogneaften.dk , booker foredrag for meningheder, kirker m.fl - Se her