Har du 3 minutter ?

Fint ! - Så får du lige en historie fra min barndoms postbud "Røde Peter"

Jeg taler gerne om, hvorfor det er vigtigt at fortælle livgivende historier til sine nærmeste.

Bestil et foredrag eller en munter oplevelse med historiefortælling.

Jens Peter MadsenFortælleren, Jens Peter Madsen

Skriv til fortælleren

Storybox.dk internet forlag for mundtlig historiefortælling

Ny Bog "Lige ud af hovedet og uden bog - sådan bliver du verdens bedste historiefortæller"

Leveret af Eventzonen

2017-08-05

Dine øjne fortæller historier

Det er en helt særlig kvalitet, at kunne se historiefortælleren i øjnene. Det giver nærhed og mulighed for at leve sig ind i historien, som vi får fortalt.
Når vi oplever at fortælleren selv ser det for sig, går vi straks i gang med at danne vore egne forestillingsbilleder.
Og det er netop det, som er det helt fantastiske ved at få fortalt en historie

Læs mere ...
2017-07-19

Vil du høre en historie? - Om det talte ord og mundtlig fortælling

Det er skønt at læse bøger og se alt det spændende, forunderlige eller særprægede, som man læse i bogen for sit indre blik.
OG når nogen fortæller det lige ud af hovedet og uden bog, læser det op eller genfortæller det, så er der ekstra BONUS - så kan lytteren koncentrere sig om sine egne indre billeder og når hun kigger på fortælleren kan hun også se og mærke, hvad der sker i hovedet på fortælleren. Det som vi får fortalt eller læst op, sætter spor i erindringen, som ofte varer hele livet.

Læs mere ...
2017-05-29

Har du lyst til at blande dig ?

Når dine børnebørn (5 - 8 år) hellere vil se på deres Ipad eller Iphone ? - Så kunne du prøve, at få dem til at hente appen Storybox.dk med 12 historier om "En dreng med en livlig fantasi" Historierne er brugbar inspiration til, at tale sammen og til at du fortæller historier om den gang du var barn. Fortæl dem om legene, hvordan det var i skolen, om dit kæledyr, dine drømme. dine skarnstreger, dine forældre og hvad du nu ellers kan komme i tanker om. Det er vigtigt, at dine børnebørn hører dig fortælle historier så ofte som overhovedet muligt og det er udviklende for deres sprog og sociale færdigheder, at du taler meget med dem.
De 12 historier om en "Dreng med en livlig fantasi" og flere gode argumenter findes også på internet siden www.storybox.dk

Læs mere ...