Har du 3 minutter ?

Fint ! - Så får du lige en historie fra min barndoms postbud "Røde Peter"

Jeg taler gerne om, hvorfor det er vigtigt at fortælle livgivende historier til sine nærmeste.

Bestil et foredrag eller en munter oplevelse med historiefortælling.

Jens Peter MadsenFortælleren, Jens Peter Madsen

Skriv til fortælleren

Storybox.dk internet forlag for mundtlig historiefortælling

Ny Bog "Lige ud af hovedet og uden bog - sådan bliver du verdens bedste historiefortæller"

Leveret af Eventzonen

2017-12-08

DAGLIGSTUE FORTÆLLING

TILBUD: Jeg vil gerne møde mange flere i 2018, som har lyst til at høre og til selv at fortælle historier "Lige ud af hovedet og uden bog" Jeg tilbyder derfor dig og din familie et dagligstue fortællearrangement i din private stue en gang i sept. - okt. 2018 efter nærmere aftale. Jeg fortæller en time og står for en fortælleøvelse med gæsterne, hvor de fortæller to og to for hinanden eller for hele forsamlingen. Du sørger for invitation og betaling. Du bestemmer om der skal være kaffe, kage, et glas vin eller hvad du synes. Det koster 60 kr. pr. tilmeldt gæst, som dækker mine udgifter til transport m.m.. Efter nærmere aftale, og hvis der er plads hos dig, har jeg muligheder for, at invitere familie, venner og bekendte til arrangementet. Du skriver et tilbud til mig med dine ideer og ønsker om tid, sted og program, og så finder vi sammen en tid og en aftale som passer jer og mig.
Historiefortæller
Jens Peter Madsen

Læs mere ...
2017-08-05

Dine øjne fortæller historier

Det er en helt særlig kvalitet, at kunne se historiefortælleren i øjnene. Det giver nærhed og mulighed for at leve sig ind i historien, som vi får fortalt.
Når vi oplever at fortælleren selv ser det for sig, går vi straks i gang med at danne vore egne forestillingsbilleder.
Og det er netop det, som er det helt fantastiske ved at få fortalt en historie

Læs mere ...
2017-07-19

Vil du høre en historie? - Om det talte ord og mundtlig fortælling

Det er skønt at læse bøger og se alt det spændende, forunderlige eller særprægede, som man læse i bogen for sit indre blik.
OG når nogen fortæller det lige ud af hovedet og uden bog, læser det op eller genfortæller det, så er der ekstra BONUS - så kan lytteren koncentrere sig om sine egne indre billeder og når hun kigger på fortælleren kan hun også se og mærke, hvad der sker i hovedet på fortælleren. Det som vi får fortalt eller læst op, sætter spor i erindringen, som ofte varer hele livet.

Læs mere ...