Har du 3 minutter ?
Fint ! - Så fortæller jeg lige en historie om, hvorfor mange siger "Godnat Ole pengene ligger i vinduet"

Jeg fortæller fordi det er sjovt - og fordi jeg ikke kan lade være !

Tilhørerne lytter med begejstring
og deres erindringer kører på højtryk

Bestil et foredrag eller levende historiefortælling.

Jens Peter MadsenFortælleren, Jens Peter Madsen


Storybox.dk internet forlag for mundtlig historiefortælling

Ny Bog "Lige ud af hovedet og uden bog - sådan bliver du verdens bedste historiefortæller"
Nyt foredrag Vores H.C.Andersen af fortællerne Carl Erik Lundgaard & Jens Peter Madsen

Leveret af Eventzonen

2018-10-20

Vores H.C.Andersen - et nyt foredrag

De fleste af os har hver vores personlige oplevelser med H.C.Andersen eventyr, sange og fortællinger. Måske fik vi fortalt eller læst op, kiggede i billedbøger, sang sange eller analyserede H.C.Andersen tekster i skolen eller gymnasiet. Nogle af os lærte, at elske bestemte eventyr eller sange, andre blev desværre mere ligeglade. Men uanset, hvordan vi aktuelt har det med H.C.Andersens, så spiller hans eventyr og de mange myter om den store danske forfatters liv og forfatterskab en betydningsfuld rolle i de fleste danskeres liv. Fortællerne Carl Erik Lundgaard og Jens Peter Madsen har i et års tid afprøvet den betydning som H.C.Andersen´s liv og forfatterskab har haft i deres liv. Ud af dette arbejde er opstået forestillingen "Vores H.C.Andersen - en musikalsk historie om en dreng med store ører,vågne øjne og en livlig fantasi". Forestillingen havde premiere ved H.C.Andersen Festivals 2018 i Odense og er nu klar til at tage på turne til landets foredragssale. Første station er Daghøjskolerne i Hedensted kommune, den 31. okt. og 7.nov. kl. 14.00 - Bestil den til dit foredragsprogram i 2019

Læs mere ...
2018-09-21

Lad mig byde dine gæster velkommen

Skal du holde en fest, en konference, et jubilæum, en kongres eller tilsvarende ?
Har du brug for en stemningsfyldt begyndelse - Så kan du booke en rigtig historiefortæller, som introducerer dagens sang, siger det som skal siges til en start og fortæller en historie, som passer til lejligheden.
Længde, indhold og form efter dine ønsker og behov. Få et uforpligtende tilbud.

Læs mere ...
2018-06-26

NYHEDSBREV, juni 2018

Jeg ønsker dig en rigtig god sommerferie – Sommertid er afslapning, hygge, solskin, strandture og andet godt – OG det er også tid til at fortælle historier for familie, venner, børn, børnebørn, oldebørn og hvem du nu ellers kommer til at tilbringe en hyggestund med. Minderne blomstrer når vi har mere tid og de mange sommer oplevelser om ”den gang jeg var barn” ”i gamle dage” eller ”da jeg var på interrail” skal fortælles og genfortælles en lun sommeraften.
Find din egen inspiration og erindring, eller her på siden.

Læs mere ...