Har du 3 minutter ?
Fint ! - Så fortæller jeg lige en historie om, hvorfor mange siger "Godnat Ole pengene ligger i vinduet"

Jeg fortæller fordi det er sjovt - og fordi jeg ikke kan lade være !

Tilhørerne lytter med begejstring
og deres erindringer kører på højtryk

Bestil et foredrag eller levende historiefortælling.

Jens Peter MadsenFortælleren, Jens Peter Madsen

Skriv til fortælleren

Storybox.dk internet forlag for mundtlig historiefortælling

Ny Bog "Lige ud af hovedet og uden bog - sådan bliver du verdens bedste historiefortæller"

Leveret af Eventzonen

2018-06-26

NYHEDSBREV, juni 2018

Jeg ønsker dig en rigtig god sommerferie – Sommertid er afslapning, hygge, solskin, strandture og andet godt – OG det er også tid til at fortælle historier for familie, venner, børn, børnebørn, oldebørn og hvem du nu ellers kommer til at tilbringe en hyggestund med. Minderne blomstrer når vi har mere tid og de mange sommer oplevelser om ”den gang jeg var barn” ”i gamle dage” eller ”da jeg var på interrail” skal fortælles og genfortælles en lun sommeraften.
Find din egen inspiration og erindring, eller her på siden.

Læs mere ...
2018-04-20

Barndom i 1950erne - Et aktuelt foredrag

Hør fortællerens seneste videoblog, som handler om "Alt det som er det samme" i børns liv, når vi fortæller historier for børn, børnebørn og oldebørn om dengang vi selv var børn.
Når vi fortæller vore egne barndomshistorier, gør vi noget godt for de børn som lytter. Det er helsebringende, at erindre og fortælle historier om det liv vi har levet og om de erfaringer, som vi fik.

Læs mere ...
2017-12-08

DAGLIGSTUE FORTÆLLING

TILBUD: Jeg vil gerne møde mange flere i 2018, som har lyst til at høre og til selv at fortælle historier "Lige ud af hovedet og uden bog" Jeg tilbyder derfor dig og din familie et dagligstue fortællearrangement i din private stue en gang i sept. - okt. 2018 efter nærmere aftale. Jeg fortæller en time og står for en fortælleøvelse med gæsterne, hvor de fortæller to og to for hinanden eller for hele forsamlingen. Du sørger for invitation og betaling. Du bestemmer om der skal være kaffe, kage, et glas vin eller hvad du synes. Det koster 60 kr. pr. tilmeldt gæst, som dækker mine udgifter til transport m.m.. Efter nærmere aftale, og hvis der er plads hos dig, har jeg muligheder for, at invitere familie, venner og bekendte til arrangementet. Du skriver et tilbud til mig med dine ideer og ønsker om tid, sted og program, og så finder vi sammen en tid og en aftale som passer jer og mig.
Historiefortæller
Jens Peter Madsen

Læs mere ...