Historiefortælling
- lige ud af hovedet og uden bog

Hyggeligt og gribende mundtlig fortælling som i gamle dage.
Nutidig og udfordrende underholdning til højskoledage, møder, konferencer, fester eller lignende.

Jens Peter Madsen har historier, som passer til enhver anledning og sammenhæng, hvor der er brug for et professionelt indslag som underholder og sætter gang i publikum.

Vælg et af de faste programmer (se nedenfor) eller en god historie til åbningen eller afslutningen af dagens program ved konferencer, seminarer o.l. Morgensang og en fortælling høre sammen.

Vil du høre en historie?

Kontakt fortælleren

"Jens Peter er en fantastisk fortæller, og hans fortællinger går lige i hjertet og henvender sig både til børn og voksne. Han er meget dygtig og en unik kunstner"
Margrethe Hjerrild, Adjunkt i pædagogik, Pædagoguddannelsen i Odense University College Lillebælt

"Jens Peter Madsen tryllebandt gæsterne til vores fortælleaften med historien om sin ungdom i 60'erne. Historien sidder stadig fast i folk og jeg kan på det allervarmeste anbefale at bruge Jens Peter Madsen og hans fortællinger."
Ole Witthøft, Founder of System Audio A/S

" Historiens Hus kan varmt anbefale fortæller og foredragsholder Jens Peter Madsen. Vi benyttede ham i marts 2015, som fortæller i et særarrangement om ”1960’erne” i Historiens Hus i Odense. Arrangementet, som blev afholdt på 50 års dagen for legendariske The Rolling Stones første koncert i Danmark, trak fulde huse. Jens Peter Madsens meget personlige fortællinger om 1960’erne vakte stor begejstring. Han har en særdeles indlevende fortællefacon, som efterlader publikum med gode billeder på den indre nethinde"
Jens Åge S. Petersen, Arkivar, Historiens Hus i Odense.

 

 

Aktuelle programmer og forestillinger:

Gnavne gamle mænd - fortælling og komik i samarbejde med Carl Erik Lundgaard, Gravers Graversen og Jens Peter Madsen - vilkår og aftale, se her


"Radio Luxumbourg" en af historierne fra 1960erhistorier.dk


 "Godnat Ole - pengene ligger i vinduet" råbte Peter Post inden han op sprang op på sin motorcykel...

Lærer Jørgensens Danmarkshistorie - historiefortæling "lige ud af hovedet og uden bog" som man gjorde i skolerne i gamle dage.

For Voksne:

Vores H.C.Andresen - en musikalsk historie om en dreng med store ører, vågne øjne og en livlig fantasi - Et anderledes syn på H.C.Andersens barndom og værk - Et udvalg af digterens sange og historier i samarbejde med fortæller og musiker Carl Erik Lundgaard
Simonfortællinger
- historier og musik om at være mand og over 60 år - Og stadig fyldt med drømme og forventninger til livet. I samarbejde med musiker, Carl Erik Lundgaard  Se mere på - Brochure
Historier om "En dreng med en livlig fantasi" - muntre og eftertænksomme historier om fantasi, leg, skoledage, voksne som fortalte historier og meget andet. En oplevelser som sætter gang i lytterens erindringer og giver dem lyst til selv af fortælle barndomshistorier. Nogle af historierne kan også opleves på nettet - Se Storybox.dk 
Grimmere end Brian Jones
- historier og musik om at være barn og ung i 1960erne, hvor verden forandrede sig med ny musik, langt hår, forbudte stoffer og meget andet - Se mere  - Brochure

For større børn og voksne:

Op i lakridsmandens gryde - historier om farlige ting, som man kan være bange for som barn, som voksne sjældent forstår og som man måske kan grine af når man selv bliver voksen.
Dengang børn holdt op med at være bange for voksne - Oplæg til undervisning og projektarbejde om barndom og ungdom i 1960erne - Se mere
Johannes med hovedet  og andre særlige eksistenser historier om at være en god historie værd.
Danmarkshistorie fortalt som i gamle dage, en medrivende genoplevelse af den mundtlige fortælling fra før den nye skolelov i 1958 som oplæg til en samtale om hvad mundtlig fortælling kan give nutidens skoler.
Jeg vidste hvor paradisets have lå, bibelhistorier fortalt som før den nye skolelov i 1958, som oplæg til en samtale om hvad mundtlig fortælling kan give nutidens skoler.

For mindre børn:

Rævehistorier fra den gamle rævebog og andre overleveringer.
Dengang jeg var barn - barndomshistorier fortalt for børn.
Eventyr, nordisk mytologi, bibelhistorie og fabler fortalt for børn.