Abonnr  

Lige ud af hovedet og uden bog – sådan bliver du verdens bedste historiefortællere

Bogen er en beretning om et langt livs erfaring med mundtlig historiefortælling og en praktisk opskrift på, hvordan man selv kommer i gang med at fortæplle historier, og får andre mennesker til at lytte.
Metoden ”lige ud af hovedet og uden bog” er helt enkel og simpel. Den handler om, at vi for en stund skal glemme de mange ord vi har hørt eller læst. I stedet skal vi koncentrere sig om de spor, som livet har sat i erindringen. Når vi begynder at spætte ord på konkrete erindringer, trækker de andre erindringer med sig, og pludselig husker vi navne, steder, indtryk og stemninger, som vi troede var borte for evigt.
Det er slet ikke så svært som man skulle tro. Lidt vedholdenhed og en smule øvelse, så er du godt i gang med at fortælle historier efter metoden ”Lige ud af hovedet og uden bog”

Historiefortæller, Jens Peter Madsen har den mundtlige fortælling med fra sin egen barndom, og han har gjort det til et aktuelt og nutidigt virkemiddel i sit arbejdsliv som lærer og seminarielektor. Han har studeret og igangsat udviklingsarbejder om fortælling og narrative teorier, har iværksat festivaler og events om mundtlig ordkunst og han har bragt den mundtlige fortælling ind i de nye medier på internettet. Gennem de sidste 9 år er han blevet en af landets mest efterspurgte historiefortællere og foredragsholdere om mundtlig fortællekunst.

Bestil bogen nu: http://butik.underskoven.dk/lige-ud-af-hovedet-og-uden-bog.html

2018 Oktober


2018-10-20

Del dette p LinkedIn Del dette p Twitter Del dette p Facebook

Nyheder/Blog

Vores H.C. Andersen
- En musikalsk historie om en dreng med store ører, vågne øjne og en livlig fantasi


Fortællerne Jens Peter Madsen og Carl Erik Lundgaard inviterer publikum med på en personlig opdagelsesrejse i H.C. Andersens omfangsrige værk af eventyr, sange og personlige historier. Forestillingen "Vores H.C. Andersen" foregår i et univers af fantasifulde erindringer og genfortællinger af de sange og eventyr, som H.C. Andersen skrev, og som har sat sig varige spor i fortællernes eget liv. Når du lytter til Carl Eriks og Jens Peters historier og sange, kommer du måske i tanker om, hvilke erindringsspor H.C.Andersens forfatterskab har sat i dit liv. Se mere her

2018

Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar

2017
2016
2015
2014