Abonnr  

Lige ud af hovedet og uden bog – sådan bliver du verdens bedste historiefortællere

Bogen er en beretning om et langt livs erfaring med mundtlig historiefortælling og en praktisk opskrift på, hvordan man selv kommer i gang med at fortæplle historier, og får andre mennesker til at lytte.
Metoden ”lige ud af hovedet og uden bog” er helt enkel og simpel. Den handler om, at vi for en stund skal glemme de mange ord vi har hørt eller læst. I stedet skal vi koncentrere sig om de spor, som livet har sat i erindringen. Når vi begynder at spætte ord på konkrete erindringer, trækker de andre erindringer med sig, og pludselig husker vi navne, steder, indtryk og stemninger, som vi troede var borte for evigt.
Det er slet ikke så svært som man skulle tro. Lidt vedholdenhed og en smule øvelse, så er du godt i gang med at fortælle historier efter metoden ”Lige ud af hovedet og uden bog”

Historiefortæller, Jens Peter Madsen har den mundtlige fortælling med fra sin egen barndom, og han har gjort det til et aktuelt og nutidigt virkemiddel i sit arbejdsliv som lærer og seminarielektor. Han har studeret og igangsat udviklingsarbejder om fortælling og narrative teorier, har iværksat festivaler og events om mundtlig ordkunst og han har bragt den mundtlige fortælling ind i de nye medier på internettet. Gennem de sidste 9 år er han blevet en af landets mest efterspurgte historiefortællere og foredragsholdere om mundtlig fortællekunst.

Bestil bogen nu: http://butik.underskoven.dk/lige-ud-af-hovedet-og-uden-bog.html

2017 August


2017-08-05

Del dette p LinkedIn Del dette p Twitter Del dette p Facebook

Dine øjne fortæller historier

Historiefortæller, Jens Peter Madsen taler i denne videoblog om, hvad det er der sker, når vi fortæller historie for andre mennesker. Det handler om menneskers evne til at skabe indre forestillingsbilleder når de fortæller historier for andre mennesker. Lytteren ser dine øjne og registrerer straks, at du fortæller om noget, som du ser for dig imens du fortæller om det, OG straks vil han/hun selv gå i gang med at danne sine egne indre billeder. Se videoen og fortæl mig om dine oplevelser og erfaringer, her i kommentarboksen.

Læs mere ...

2017

August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar

2016
2015
2014