Videoblog - Historiefortæller, Jens Peter Madsen

"Der fortælles også historier i de sociale medier" - er en kommentar til Dagbladet Politikens, Kronik den 29. juni 2016, Skrevet af Katrine Marie Guldager "Facebook gør os alle sammen dummere" - Jeg er ikke uenig i hendes beskrivelse af debatniveauet på Facebook, men jeg synes faktisk hun overser noget meget vigtigt. Nemlig det forhold, at Facebook og de andre sociale medier også rummer rigtig mange historier om virkelige menneskers erfaringer, drømme og værdier - og det vel at mærke historier, som fortælles af de pågældende selv. Og jeg spørger Katrine Marie, hvad gør forfatterne for Facebook ? - hvor er alle deres litterære erfaringer og talenter?

Historiefortælleren, Jens Peter Madsen, taler om den betydning og de muligheder, som mundtlig fortælling og det talte ords kunst har i nutiden og i samværet mellem mennesker. Min videoblog handler om historier "fortalt lige ud af hovedet og uden bog" og den rummer brugbare ideer til, hvordan mundtlig fortælling kan spille en større rolle i nutids menneskers dagligdag samt i skoler og institutioner for børn, unge og ældre.
Du kan høre flere videoblogs nederst på siden - Tak fordi du lyttede med - kommentarer modtages gerne !
Se mere om de foredrag og fortællinger, som jeg optræder med overalt i landet for seniorer og andre som har øje og øre for det som mundtlig fortælling kan gøre for mennesker.

Side 1|10
×
At få øje på den gode historie
At finde nogen som lytter
At Fortælle en historie sandere og dybere - Videoblog
At fortælle historier på nettet