Videoblog - Historiefortæller, Jens Peter Madsen

Jens Peter Madsen fortæller i denne videoblog om sit arbejde med at udgive en ny netpublikation til anvendelse i "Dialogisk Fortælling" , som har til formål at berige samværet mellem børn og deres voksne med personlig fortælling. Når vi hører andre fortælle personlige historier om deres barndom, vil det inspirere de som lytter til at erindre mere om deres egen barndom og måske vil det også inspirere børn til at undre sig og spørge mere. Se nogle af Jens Peter Madsens barndomshistorier på Youtube.com eller på www.digitalstoryteller.dk

Historiefortælleren, Jens Peter Madsen, taler om den betydning og de muligheder, som mundtlig fortælling og det talte ords kunst har i nutiden og i samværet mellem mennesker. Min videoblog handler om historier "fortalt lige ud af hovedet og uden bog" og den rummer brugbare ideer til, hvordan mundtlig fortælling kan spille en større rolle i nutids menneskers dagligdag samt i skoler og institutioner for børn, unge og ældre.
Du kan høre flere videoblogs nederst på siden - Tak fordi du lyttede med - kommentarer modtages gerne !
Se mere om de foredrag og fortællinger, som jeg optræder med overalt i landet for seniorer og andre som har øje og øre for det som mundtlig fortælling kan gøre for mennesker.

Side 1|10
×
At få øje på den gode historie
At finde nogen som lytter
At Fortælle en historie sandere og dybere - Videoblog
At fortælle historier på nettet