Barndomshistorie - fortæl dine egne historier

Historiefortæller, Jens Peter Madsen taler i denne videoblog om sit foredrag "Barndom i 1950erne", som handler om at inspirere andre voksne til at erindre meget mere fra deres egen barndom og om, at de fortælle deres egne barndomshistorier for børn, børnebørn eller oldebørn - Se mere om foredraget her

Hør dagen Videoblog 30. april 2018 "Min far kunne gå på stylter" - den handler om de skønne stunde, hvor vi lokkede de voksne til at lege og øde tiden med at hoppe i elastik, sjippe, lave remselege med bold, spille antonius, dåseskjul eller hvad det nu var. "Din mor kan også gå på stylter" sagde far.

Historiefortæller, Jens Peter Madsen, taler om den betydning og de muligheder, som mundtlig fortælling og det talte ords kunst har i nutiden og i samværet mellem mennesker. Hans videoblog handler om historier "fortalt lige ud af hovedet og uden bog" og den rummer brugbare ideer til, hvordan mundtlig fortælling kan spille en større rolle i nutids menneskers dagligdag samt i skoler og institutioner for børn, unge og ældre.
Du kan høre flere videoblogs nederst på siden - Tak fordi du lyttede med - kommentarer modtages gerne !
Se mere om de foredrag og fortællinger, som jeg optræder med overalt i landet for seniorer og andre som har øje og øre for det som mundtlig fortælling kan gøre for mennesker.

Side 1|13
×
At få øje på den gode historie
At finde nogen som lytter
At Fortælle en historie sandere og dybere - Videoblog
At fortælle historier på nettet