Dine øjne fortæller historier

Historiefortæller, Jens Peter Madsen taler i denne videoblog om, hvad det er der sker, når vi fortæller historie for andre mennesker. Det handler om menneskers evne til at skabe indre forestillingsbilleder når de fortæller historier for andre mennesker. Lytteren ser dine øjne og registrerer straks, at du fortæller om noget, som du ser for dig imens du fortæller om det, OG straks vil han/hun selv gå i gang med at danne sine egne indre billeder. Se videoen og fortæl mig om dine oplevelser og erfaringer, her i kommentarboksen.

Historiefortæller, Jens Peter Madsen, taler om den betydning og de muligheder, som mundtlig fortælling og det talte ords kunst har i nutiden og i samværet mellem mennesker. Hans videoblog handler om historier "fortalt lige ud af hovedet og uden bog" og den rummer brugbare ideer til, hvordan mundtlig fortælling kan spille en større rolle i nutids menneskers dagligdag samt i skoler og institutioner for børn, unge og ældre.
Du kan høre flere videoblogs nederst på siden - Tak fordi du lyttede med - kommentarer modtages gerne !
Se mere om de foredrag og fortællinger, som jeg optræder med overalt i landet for seniorer og andre som har øje og øre for det som mundtlig fortælling kan gøre for mennesker.

Side 1|13
×
At få øje på den gode historie
At finde nogen som lytter
At Fortælle en historie sandere og dybere - Videoblog
At fortælle historier på nettet