Historiefortæller, Jens Peter Madsen taler om den vrede og agression, som man kan møde på Facebook eller en af de andre sociale medier. Det er ubehageligt at møde den slags, og man kan få lyst til at lukke sin konto. Jeg synes ikke man skal lukke ned for de sociale medier, tværtimod. Har du 6 minutter, så kan du høre hvad jeg tænker på at gøre for at værne mig selv mod vreden og agressionen. - Skriv din mening her - TAK!

Historiefortælleren, Jens Peter Madsen, taler om den betydning og de muligheder, som mundtlig fortælling og det talte ords kunst har i nutiden og i samværet mellem mennesker. Min videoblog handler om historier "fortalt lige ud af hovedet og uden bog" og den rummer brugbare ideer til, hvordan mundtlig fortælling kan spille en større rolle i nutids menneskers dagligdag samt i skoler og institutioner for børn, unge og ældre.
Du kan høre flere videoblogs nederst på siden - Tak fordi du lyttede med - kommentarer modtages gerne !
Se mere om de foredrag og fortællinger, som jeg optræder med overalt i landet for seniorer og andre som har øje og øre for det som mundtlig fortælling kan gøre for mennesker.

Side 1|12
×
At få øje på den gode historie
At finde nogen som lytter
At Fortælle en historie sandere og dybere - Videoblog
At fortælle historier på nettet