Historiefortæller, Jens Peter Madsen taler i dette blog indlæg om, hvordan mundtligt fortalte historier efter metoden "Lige ud af hovedet og uden bog" kan styrke børns læselyst og deres evne til at koncentrere sig. Han anbefaler, at mundtlig fortælling igen skal være et centralt element i børns  undervisning og skoleliv. Vil du gerne selv fortælle flere personlige historier i din undervisning og i dit samvær med børn, så er der god inspiration at hente i Jens Peter Madsens bog "Lige ud af hovedet og uden bog - sådan bliver du verdens bedste historiefortæller" Forlaget, Underskoven, maj 2017

Historiefortæller, Jens Peter Madsen, taler om den betydning og de muligheder, som mundtlig fortælling og det talte ords kunst har i nutiden og i samværet mellem mennesker. Hans videoblog handler om historier "fortalt lige ud af hovedet og uden bog" og den rummer brugbare ideer til, hvordan mundtlig fortælling kan spille en større rolle i nutids menneskers dagligdag samt i skoler og institutioner for børn, unge og ældre.
Du kan høre flere videoblogs nederst på siden - Tak fordi du lyttede med - kommentarer modtages gerne !
Se mere om de foredrag og fortællinger, som jeg optræder med overalt i landet for seniorer og andre som har øje og øre for det som mundtlig fortælling kan gøre for mennesker.

Side 1|12
×
At få øje på den gode historie
At finde nogen som lytter
At Fortælle en historie sandere og dybere - Videoblog
At fortælle historier på nettet