Videoblog - Historiefortæller, Jens Peter Madsen

Tidligere Statsminister og NATO Generalsekretær, Anders Fogh Rasmussen fortæller i forbindelse med udgivelsen af sin engelsksprogede bog "The Will to Lead" en meget personlig historie om den dag i 1968, hvor han, som stor dreng, hørte om attentatet på præsidentkandidat, Robert Kennedy. Se videoen her på Facebook - I denne Videoblog fortæller historiefortæller, Jens Peter Madsen om sin oplevelse af Anders Fogh Rasmussens video og han taler om sit eget arbejde med personlig historiefortælling. Hvad tænker du ?

Historiefortælleren, Jens Peter Madsen, taler om den betydning og de muligheder, som mundtlig fortælling og det talte ords kunst har i nutiden og i samværet mellem mennesker. Min videoblog handler om historier "fortalt lige ud af hovedet og uden bog" og den rummer brugbare ideer til, hvordan mundtlig fortælling kan spille en større rolle i nutids menneskers dagligdag samt i skoler og institutioner for børn, unge og ældre.
Du kan høre flere videoblogs nederst på siden - Tak fordi du lyttede med - kommentarer modtages gerne !
Se mere om de foredrag og fortællinger, som jeg optræder med overalt i landet for seniorer og andre som har øje og øre for det som mundtlig fortælling kan gøre for mennesker.

Side 1|10
×
At få øje på den gode historie
At finde nogen som lytter
At Fortælle en historie sandere og dybere - Videoblog
At fortælle historier på nettet