Lige ud af hovedet og uden bog

Et oplæg om metoden

Jens Peter Madsen, introducerer ideen og tankerne bag metoden ”Lige ud af hovedet og uden bog” som et oplæg til samtale om forskellige traditioner og metoder, som anvendes i den mundtlige historiefortælling i forskellige sammenhænge. Metoden illustreres gennem eksempler på historier som Jens Peter har forfattet gennem et langt liv som lærer og historiefortæller. Alt afhængig af tid, kan der indgå en enkelt øvelse.

Målgruppe: Fortællere og folk som anvender narrative metoder eller forældre og personale i daginstitutioner og skoler

Tid på oplæg: 15 – 45 minutter med mulighed for spørgsmål og debat.

Pris: 4 - 6000 kr.efter aftale

Lige ud af hovedet og uden bog 

Sådan bliver du verdens bedste historiefortæller

Det er let at fortælle historier efter metoden "Lige ud af hovedet og uden bog" siger historiefortæller, Jens Peter Madsen Han fortæller om og giver eksempler på, hvordan han mødte den mundtlige historiefortælling i sin egen barndom på landet Jylland, hos sine bedstemødre og lærerne i skolen. Han fortæller videre om, hvordan den mundtlige fortælling blev en metode og en inspiration i hans eget arbejde som seminarielærer og senere som professionel historiefortæller og underviser i fortællekunst. Han har skrevet og udgivet bogen "Lige ud af hovedet og uden bog - sådan bliver du verdens bedste historiefortæller" i 2017 og et stort udvalg af hans historier er filmet og udgivet på internetforlaget Storybox.dk og på www.Youtube.com Oplev et udvalg af Jens Peter Madsen egne historier.

Værksted

Introduktion til metoden ”Lige ud af hovedet og uden bog” og en gennemgang af metodens vigtigste ideer og metoder. Alt afhængig af værkstedet længde indgår øvelser fra metoden, hvor deltagerne får mulighed for at lytte til hinandens resultater.

Målgruppe: Nye fortællere og andre som anvender mundtlig fortælling eller forældre, lærere og pædagoger, som anvender eller ønsker at anvende fortælling i deres samvær med børn.

Tid på værksted:  2 – 6 timer

Pris: 6000 kr. plus transport


Tags


Det kunne også være ...

Fortæl de gode historier

Fortæl de gode historier

Du skulle have mødt min bedstemor

Du skulle have mødt min bedstemor
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}