Referencer:

Det siger kunder om fortælleren Jens Peter Madsen :

”Tiden går hurtigt i godt selskab”, siges der. Og godt selskab var det bestemt, da vi havde besøg af Jens Peter Madsen  - og blev lukket ind i hans barndomsfortællinger fra ´50érne.
Med sit nærvær og sin evne til at fremmane billeder lykkedes det ham ikke blot at drage os med ind i  sine egne barndomsfortællinger – men også at åbne for den dør, vi alle har ind til vort barndomsland.
Den dør, som vi måske troede var lukket og ikke har haft kontakt til i mange år. Pludselig kunne man igen  høre, smage, dufte, mærke og se brudstykker af historier, der ligger mange år tilbage. Hvilken dejlig  ”livsudvidelse” sådan en almindelig onsdag eftermiddag! Tak for det!
Jane Fromberg, Sognepræst i Oure, Vejstrup og Lundeborg pastorat, 
18.april 2018

Jens Peter Madsen har medvirket som storyteller ved mit projekt ”ByOrd”, der er et samarbejde mellem Alexandra Instituttet Kolding kommune og Designskolen i Kolding. Projektet indeholder fortællende bænke, der er opstillet i Biblioteksparken og i Skovparken i Kolding. Bænkene fortæller historier fra de to steder fortalt af byens borgere. Fortællingerne blev indsamlet på 2 afholdte fortælle caféer, hvor Jens Peter Madsen fungerede som storyteller, der skulle hjælpe de medvirkende borgere med at få den gode historie frem. Blandt de medvirkende var der både børn, voksne uden fortælleerfaring og professionelle forfattere og foredragsholdere. Jens Peter Madsen evnede med sin store erfaring at favne det store spænd og flere af de medvirkende har efterfølgende rost ham for hans måde at skabe tryghed i en uvant situation, for hans måde at hjælpe historierne frem og for hans nærvær. Som projektleder er jeg selv meget tilfreds med de opstillede bænke og deres fortællinger, og jeg kan anbefale Jens Peter Madsen som storyteller konsulent til lignende projekter.
Anne Corlin, Arkitekt og Phd studerende, Designskolen i Kolding

Med stor empati og autenticitet ramte han lige ind i hjertekulen hos tilhørerne - Jens Peter Madsen er en fantastisk engageret og engagerende fortæller. Han greb tilhørerne både med sine barndomsfortællinger, og i særlig grad med sine Simonfortællinger, der passede forrygende til lige præcis de mennesker, der lyttede med denne lørdag eftermiddag. Ingeborg Gorst-Rasmussen, koordinator på Behandlingscenter Tjele, 22. april 2017

Tak for en forrygende eftermiddag, som for mig vakte minder om både mine forældre og mine bedsteforældre og deres historier. Du fik det hele med – duftene, lydene, måden voksne taler på, det børn får ud at ordene, det var bare så lystigt og samtidig rørende.
Sognepræst, Kitty Hovgaard Jensen, Egen Kirke d. 26.oktober 2016

Historiens Hus kan varmt anbefale fortæller og foredragsholder Jens Peter Madsen. Vi benyttede ham i marts 2015, som i et særarrangement om ”1960’erne” i Historiens Hus i Odense. Arrangementet, som blev afholdt på 50 års dagen for legendariske The Rolling Stones første koncert i Danmark, trak fulde huse. Jens Peter Madsens meget personlige fortællinger om 1960’erne vakte stor begejstring. Han har en særdeles indlevende fortællefacon, som efterlader publikum med gode billeder på den indre nethinde.
Jens Åge S. Petersen, Arkivar, Historiens Hus i Odense.

Jens Peter Madsen fortæller historier om barndommen, som er underholdende og som man aldrig glemmer igen. Hans bidrag til vore arrangementer styrkes af hans store indsigt og mange erfaringer i fortællekunst, pædagogik og undervisning. 
Kirsten Hill
man, Chef for Videreuddannelse, UCL, kompetence og Undervisningsmidler

Jens Peter Madsen er en fantastisk formidler af barndommens sprog og betydning. Kan bruges i pædagogisk sammenhæng i daginstitutioner og som oplægsholder på seminarer og konferencer

Nana Nyhuus
, Leder af Dagplejen hos Hedensted Kommune

"Jens Peter Madsen har med fantastisk dygtighed sat Odense på ordenes landkort. Jeg sætter ham og hans indsat meget højt, ikke mindst i forhold til den fælles bestræbelse på at sætte H.C. Andersens betydning som ordkunstner i fokus"
Johs. Nørregaard Frandsen
, Professor, University of Southern Denmark and Head of The Hans Christian Andersen Center

"Jeg har haft fornøjelsen af at høre Jens Peter Madsens fortælle flere gange, ligesom jeg har været ansvarlig for at engagere ham til et arrangement. Det har hver gang været en udsøgt oplevelse at se og lytte til hans fortællinger"
Preben Moeller Nielsen, Owner, Experts for Experts ApS

Jens Peter fortæller historier, så den indre biograf i den grad bliver aktiveret. Bevægende, medrivende og sanseligt.
Både børn og voksne nød mødet med Jens Peters historier.
Birgit Smedegaard, Tidligere skoleleder Kolind Centralskole og Tilst Skole

"Jens Peter er en fantastisk fortæller, og hans fortællinger går lige i hjertet og henvender sig både til børn og voksne. Han er meget dygtig og en unik kunstner"
Margrethe Hjerrild, Adjunkt i pædagogik, Pædagoguddannelsen i Odense University College Lillebælt

"Jens Peter Madsen er ikke bare en fantastisk historiefortæller. Han kan også formidle processen, så andre bliver i stand til at fortælle deres historie, personligt eller som virksomhed"
Jesper Møller Nielsen DVM, specialist in equine reproduction hos Ansager dyrehospital

"Jens Peter Madsen er en yderst fængslende og medrivende historiefortæller og han formår den svære kunst, at fange fortællingernes selvforglemmende magi."
Tyge Mortensen, Innovationsrådgiver, Facilitator, Foredragsholder. Ejer af KreativProces.dk og Landsbyhøjskolen.dk

"Jens Peter Madsen, er en gudsbenådet fortæller, med noget på hjertet. Det kan man mærke helt ind under huden, og lang tid efter man har hørt en af hans fortællinger"
Mai-Britt Schultz SANS & VIDEN

"Jens Peter Madsen tryllebandt gæsterne til vores fortælleaften med historien om sin ungdom i 60'erne. Historien sidder stadig fast i folk og jeg kan på det allervarmeste anbefale at bruge Jens Peter Madsen og hans fortællinger."
Ole Witthøft, Founder of System Audio A/S

Kontakt fortælleren her