Fortælletime DIREKTE

Fortælletime DIREKTE er blevet et populært tilbud under de mange måneder med Corona nedlukning og restriktioner, som har isoleret mange mennesker i hjemmet i lange perioder.

Fortælletime er en meget gammel tradition, som mange ældre erindrer med stor glæde fra deres barndom og ungdom i hjemmet, skolen eller højskolen. Når læreren slog bogen sammen og sagde “Vil I høre en historie” så var det fortælletime.

Traditionen har fået nyt liv og ny aktualitet takket være de nye medier på internettet og på Facebook, Youtube, Twitter m.fl. hvor vi med enkle og billige redskaber (Computer, Tablet eller Smartphone) kan sende direkte gennem kamera og mikrofon til menneskers hjemmeskærme.

Fortælletime redigeres og ledes af Historiefortællerne, Jens Peter Madsen og Carsten Legaard som fastlægger emner og inviterer gæstefortællere.

Fortælletime tilbydes online gennem siden for mundtlig fortællekunst Storybox.dk og i samarbejde med oplysningsforbund, foreninger og institutioner til deltagere, medlemmer eller borgere. Se tilbud hos Storybox.dk

Fortælletime tilbydes online og gratis til interesserede gennem Facebook, Youtube og Twitter på en fast ugedage, hvor de bedste mundtlige fortællere på internettet underholder med deres historier og inviterer lyttere til at deltage i samværet med kommentarer og egne fortællinger. Følg fortælletime gennem Facebook gruppen, Fortælletime DIREKTE,  som har næsten 500 medlemmer

 

 

Det kunne også være ...

Katrine Kvik

Katrine Kvik
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}