Simonfortællinger er historier om alt det, som gjorde Simon glad på kanten af 60-års alderen, trods hårtab, efterlønsbevis og alderens ubønhørlige følger

Forestillingen Simonfortællinger opstod i efteråret 2010 i et samarbejde mellem historiefortæller, Jens Peter Madsen og bassisten i daværende Tivolis Promenadeorkester, Henrik Olafsson.

Udgangspunktet var oplevelsen af at fylde 60 år og opleve den kendsgerning, som vi kaldte “At sidde på de yderste pladser på livets bænk”. Forestillingens ide var, at fortælle historier om alt det, som gjorde Simon glad, trods hårtab, efterlønsbevis og alderens ubønhørlige følger. Jens Peter Madsen fortalte historierne og Henrik Olafsson komponerede ny musik til forestillingen. Desværre fik forestillingen ikke den modtagelse vi havde håbet og troet.

Jens Peter Madsen valgte imidlertid at genopsætte forestillingen i 2014 sammen med min ven og fortællekollega, musikeren Carl Erik Lundgaard. Forestillingen blev godkendt som refusionsberettiget opsøgende teater og i en årrække har vi haft stort glæde af at optræde med den rundt i landet.

Vi har nu endegyldigt lagt forestillingen i mølposen i efteråret 2021. Som en sidste handling har vi indspillet hele forestillingen i lyd og video. Stor tak til Peter Sund fra Farm Music i Davinde for lyd og til Ard Jongsma for foto og videoklipning.

Forestillingen udkom i marts 2022 på Storybox.dk

Det kunne også være ...

Videoblog om mundtlig fortælling

Videoblog om mundtlig fortælling
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}