Historiefortælling i skolen er et netværk af lærere, skolepædagoger, forældre og mundtlige fortællere, som gerne vil give fortællingen en mere central plads i børns læring og i deres sociale liv i klasserne.

Netværket startede ved Corona nedlukningen af landets skoler i marts 2020, hvor historiefortæller, Jens Peter Madsen i samarbejde internetsiden for mundtlig fortællekunst Storybox.dk gik i offensiven for at udbrede mundtlig fortælling i online undervisning i skolerne.

Netværket har starten en Facebook gruppe, nu med 3300 lærere og skolepædagoger som redigeres af fortællerne Anette Jahn og  Jens Peter Madsen – Besøg den her  “Historiefortælling i skolen”

Offensiven bestod i at levere indspillede mundtligt fortalte historier til de pressede lærere, forældre og børn på internettet samt at inspirere lærere, forældre og bedsteforældre til at være online og fortællende sammen med deres børn og elever.

Indsatsen fandt sted:

Bloggen Historiefortælling i Skolen i Folkeskolen.dk

Storybox.dk egen side “Historiefortælling i skolen”

Historiefortælling i skolen er også en række tilbud til lærere, skolepædagoger, skoleledere og forældre om underholdning og inspiration til det næste persobalemøde, forældremøde eller faglige konference med en professionel historiefortæller 

Se mere her

Hør den 1 af 6 gode grunde til at fortælle historier i skolen:

Hør 5 gode grunde mere her

Det kunne også være ...

Storybox for børn

Storybox for børn
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}