Fortælletime – live fortælling på din skærm

Man kan sige meget skidt om internettet og de sociale medier, men hvis jeg skal pege på noget godt, så er det, at mennesker, der ikke kommer så meget uden for hjemmets fire vægge, alligevel kan hente sig nogle oplevelser sammen med andre mennesker.


Fortælletime foregår ikke ude i byen. Det foregår ved computerskærmen eller smartphone-skærmen. Men det bliver samværet ikke ringere af!


Dette samvær vil jeg gerne være en del af, og derfor starter jeg nu Fortælletime – en række live-fortællinger på nettet – på Youtube og Facebook.


Du kan komme med, helt gratis, og du kan chatte med fortælleren, når Fortælletimen er til ende.


fortælletime ved Jens Peter Madsen  – Fotograf Ard Jongsma

Skriv dig på email-listen, så får du en invitation
 til min næste Fortælletime. 

Skriv dig på listen

Var du glad for min Fortælletime, så skriv dig på listen. Du får så en personlig invitation til min næste Fortælletime

Dorthe Andreas

Dorte Andreas

Næstformand i Skolelederforeningen 

Vi voksne var spændte på, hvordan 460 elever i alderen 6-16 år ville tage i mod en halv times udelukkende lytten til det fortalte levende ord. Vi kunne tage det helt roligt og slappe af og også nyde historierne selv. Eleverne elskede det, og Jens Peter tryllebandt dem med historier om Rolling Stones, langt hår og den første smag af cola.

Ved siden af mig sad en lille dreng på 6-7 år, og ind i mellem kunne jeg høre hans klukken af grin over de historier, som Jens Peter fortalte. Det kom helt nede fra maven. Hvilken herlig oplevelse at give eleverne. 

adDressE

Vandmøllevej 6. Davinde
5220 Odense SØ

sådan bliver du verdens bedste historiefortæller

Lige ud af hovedet og uden bog 


Lige ud af hovedet og uden bog er en personlig beretning om et liv, et studie og en praksis som historiefortæller. Det er en håndbog med opgaver og øvelser, som kan hjælpe læseren på vej til at kunne videreformidle sine egne personlige historier. Lån den på biblioteket eller køb den her

© 2018, historiefortæller Jens Peter Madsen – Design by Dialogdesigneren.dk