Lige ud af hovedet og uden bog

– sådan bliver du verdens bedste historiefortæller

Jens Peter Madsens Lige ud af hovedet og uden bog fremlægger en metode, der giver læseren mulighed for at kunne fortælle historier, der fænger børn eller voksne. Metoden som forfatteren kalder ”Lige ud af hovedet og uden bog” er udviklet af forfatteren selv, som har haft mundtlig fortælling med sig fra sin egen barndom og nu som kunster, foredragsholder og underviser arbejder med mundtlig fortælling.

Lige ud af hovedet og uden bog er en personlig beretning om et liv, et studie og en praksis som historiefortæller. Det er en håndbog med opgaver og øvelser, som kan hjælpe læseren på vej til at kunne videreformidle sine egne personlige historier.

Metoden: “Lige ud af hovedet og uden bog” er også et foredrag, et kursus eller et værksted for dig som har lyst til at fortælle dine egne personlige historier.

Læs anmeldelser og bestil bogen her

Svend Erik Engh: Jens Peter Madsen er en erfaren fortæller og underviser i fortælling. Det kunne jeg straks fornemme, da jeg gik i gang med bogen. At han så også har sprogfornemmelse og et stort formidlerhjerte gør “lige ud af hovedet og uden bog” til en oplevelse af de sjældne. Der er rigtig mange gode tips til dig, som vil fordybe dig i fortællingens univers, hvad enten du vil anvende det i pædagogisk øjemed eller som underholdning. Jens Peter Madsen har skrevet en gedigen håndbog til dig, som vil være en bedre fortæller. Jeg kan varmt anbefale “lige ud af hovedet og uden bog”.

Det kunne også være ...

Billund-fortællere

Billund-fortællere

MeeWee Room

MeeWee Room
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}