Barndom i 1950erne

Foredraget Barndom i 1950erne handler om at komme dine børn, børnebørn eller oldebørn i møde med fortælling om din egen barndom

Mange mennesker kender lysten til at høre om og fortælle historier om det liv vi har haft og særligt om dengang vi var børn. Mange har skrevet og læst erindringer i hæfter og bøger og mange har skønne oplevelser med at fortælle om “gamle dage” til børn, børnebørn eller oldebørn.

Men let er det ikke altid at fange og fastholde andres og særligt børns opmærksomhed og interesse.

Jens Peter Madsen har arbejdet med barndomsfortælling i mere end 20 år som seminarielærer og historiefortæller. Med dette foredrag deler han sine mange erfaringer og åbner for debat om de mange glæder og udfordringer, som ligger i at kunne fortælle egne barndomshistorier, så det får andre til at lytte opmærksomt.

Foredraget tager udgangspunkt i et udvalg af historier om Jens Peter Madsens egen barndom i 1950erne. Publikum vil straks genkende tilsvarende historier fra deres egen barndom.

“De bedste barndomshistorier handler om det, som er det samme til alle tider, for eksempel at børn leger, søger venskaber, iagttager forældre og andre voksne, og oplever uhygge, glæde og forventninger,” siger Jens Peter Madsen.

Foredraget varer: 2 timer
Honorar: Efter aftale
Transport: Statens takst
Kontakt: Email 
Telefon: +45 50460247

 

Her finder du løsblade om foredraget – klar til print, forsendelse eller skærmvisning