Barndom i 1950erne – et foredrag af Jens Peter Madsen

Foredraget varer: 2 timer
Honorar: 4 – 6.000
Kontakt: Email 
Telefon: +45 50460247

Dette foredrag streames

Dette foredrag kan I også få i en online udgave, som streames til jer og jeres medlemmer/borgere indenfor en aftalt tidsperiode. Online foredraget kan ses på alle nyere medier* og kan afrundes med spørgsmål og debat

* pc, tablet, smartphone og smart-tv

Barndom i 1950erne

Mange mennesker kender lysten til at høre om og fortælle historier om det liv vi har haft og særligt om dengang vi var børn. Mange har skrevet og læst erindringer i hæfter og bøger og mange har skønne oplevelser med at fortælle om "gamle dage" til børn, børnebørn eller oldebørn.

Men let er det ikke altid at fange og fastholde andres og særligt børns opmærksomhed og interesse.

Mere om dette foredrag

Foredraget tager udgangspunkt i et udvalg af historier om Jens Peter Madsens egen barndom i 1950erne. Publikum vil straks genkende tilsvarende historier fra deres egen barndom.

"De bedste barndomshistorier handler om det, som er det samme til alle tider, for eksempel at børn leger, søger venskaber, iagttager forældre og andre voksne, og oplever uhygge, glæde og forventninger," siger Jens Peter Madsen.

Mere om foredragsholderen

Jens Peter Madsen har arbejdet med barndomserindringer i 25 år som seminarielærer og historiefortæller. Med dette foredrag deler han sine mange erfaringer og åbner for debat om de mange glæder og udfordringer, som ligger i at kunne fortælle egne barndomshistorier, så det får andre til at lytte opmærksomt.

Lørdag den 25. januar gæstede Jens Peter Madsen sognegården i Næsbyhoved Broby med sit foredrag ”Barndom i 50érne.”
Det blev en meget fornøjelig eftermiddag med en veloplagt og branddygtig fortæller. Undervejs blev vi også mindet om hvor vigtigt det er at fortælle sin egen historie, ikke mindst for børn og børnebørn og også give rum for at børnene selv kan fortælle. Det bliver næppe sidste gang vi inviterer Jens Peter Madsen til at fortælle…

Sanne Stanley Johansen

Sanne Stanley Johansen

Sognepræst, Allesø og Næsbyhoved Broby


Tags


Det kunne også være ...

Jeg vidste hvor Paradisets Have lå

Jeg vidste hvor Paradisets Have lå

Du skulle have mødt min bedstemor

Du skulle have mødt min bedstemor
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}