Gnavne Gamle Mænd med lærling er fra venstre musiker Jørgen Dickmeiss (lærling), Jens Peter Madsen (historiefortæller), Gravers Graversen (uheldig)

Gnavne Gamle Mænd er historiefortællerne, Jens Peter Madsen og Gravers Graversen 

Booking

Gravers Graversen: 
hjemmeside  e-mail telefon 22 58 79 20
Jens Peter Madsen:
hjemmeside e-mail  telefon 50 46 02 47

Varighed: 1 - 2 timer efter aftale

Homorar: 8 - 10.000

Gnavne gamle mænd er to af Danmarks mest erfarne og rynkede historiefortællere i et forrygende fortælleshow. Her spiddes  alderdommens glæder og fortrædeligheder i pinlig ærlighed, grov humor og befriende latter.

Man siger, at gamle mænd er gnavne, i hvert fald mere gnavne end andre. Det er simpelthen en fejltolkning af facts.

Det er sandt, at vi er ældre, men vi er også mere skarpsynede, vi er mere velformulerede, vi er mere realistiske, og vore analytiske evner er mere trænede. Det hænder også, at vi er mere overbærende og frem for alt – vi er mere ærlige end yngre mænd. Naturligvis! Det er alt sammen udtryk for vores enorme livserfaring.

I vores show Gnavne Gamle Mænd deler vi villigt og rundhåndet ud af vores erfaringer og vores oprigtige syn på omverdenen og dens mangler og aldersdiskriminerende  tiltag. Vi lader humoren og komikken dominere hele vejen igennem, også når det gælder egne mangler og særheder.

Send bud efter Gnavne Gamle Mænd, så får du 2 x 50 minutters topprofessionel underholdning af landets mest erfarne og travle historiefortællere.

Danmarks mest erfarne og rynkede historiefortællere i et forrygende fortælle-show ...

Click to Tweet

Tags


Det kunne også være ...

Fra bondedreng til hippie

Fra bondedreng til hippie

Barndom i 1950erne

Barndom i 1950erne
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}