"Vi ville have det hele med"

Fortællecafe om højskoleminder

Jens Peter Madsen og Anne Marie Nielsen

Historiefortællerne Anne Marie Nielsen og Jens Peter Madsen fra Odense Fortællekreds tilbyder et fortællecafe arrangement over temaet højskoleminder

Vi indleder cafeen med et udvalg af personlige erindringshistorier om vores liv med højskoler og om den betydning højskoletankerne har haft i vores familier og i vores eget liv. 

Vi fortæller vores højskolehistorier for at publikum kan erindre deres egne oplevelser med højskoler.

Vi opfordrer lytterne til at give sig hen til egne erindringer, snakke sammen med andre deltagere i pausen eller til at lægge deres navn i hatten og fortælle deres egne højskolehistorier i den åbne cafe. Vi fordeler tiden, så alle interesserede får mulighed for at komme til at fortælle. 

Højskoleminder

Som barn mødte jeg højskolen gennem nærlæsning af min fars højskoleårbøger og som voksen gennem et halvt år som køkkenpige på en højskole. Jeg tog for mig af alle de mange spændende muligheder. Jeg elskede højskolens ligeværd og fællesskab og det har styret mit liv lige siden
Anne Marie. 61 år, efterskolelærer.

”Jeg undrer mig stadig over den enorme betydning, som 4 måneder på højskole fik for hele mit liv. Jeg var knap 19 år gammel den gang og jeg var frygtelig genert. Men jeg slugte alle de mange uvante oplevelser med glubende appetit” 
Jens Peter, 73 år, tidligere efterskolelærer og seminarielærer.

Programforslag

» Introduktion og fortælleprogram, cirka 1 time

» Pause med samtale om højskoleminder, 20 minutter

» Åben fortællecafe, cirka 1 time – Er der kun få som vil fortælle, så har Anne Marie og Jens Peter flere højskolehistorier i ærmerne.

» Undervejs i programmet fællessang med kendte sange fra højskolesangbogen.

Pris kr. 6000 + transport

Jens Peter Madsen 50460247

Email til Jens Peter Madsen


Tags


Det kunne også være ...

Min H. C. Andersen

Min H. C. Andersen

Fra bondedreng til hippie

Fra bondedreng til hippie
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}