En dreng med en livlig fantasi – ikon

Varighed: 1 time
Honorar: 4-6000 kr.
Kontakt: Email 
Telefon: +45 50460247

Historiefortælleren har udgivet bogen ”Lige ud af hovedet og uden bog – sådan bliver du verdens bedste historiefortæller”, maj 2017 på Forlaget Underskoven. I bogen deler han sine erfaringer og giver konkrete opskrifter på, hvordan du selv fortæller barndomshistorier.

En dreng med en livlig fantasi

Forfatteren til historier om ”En dreng med en livlig fantasi”, fortælleren Jens Peter Madsen, taler om sit mangeårige arbejde med at fortælle historier baseret på egne barndomserindringer.

”En dreng med en livlig fantasi” er en af flere forestillinger, som Fortællegruppen Børneliv turnerede med i en årrække til forældre- og personalemøder i daginstitutioner og skoler over hele landet. Forestillingen er nu aktuel i en videoudgave på internetforlaget Storybox.dk

Jens Peter Madsens historier er – i modsætning til mange andre barndomshistorier – muntre historier om det gode børneliv; fantasien, legen, bedste venner, gode voksne, sjove oplevelser, drømme, skarnstreger og meget andet, som får de fleste mennesker til at smile saligt, når de gode erindringer vælder frem.

Det er ikke, fordi alt var lyst og godt i fortællerens barndom, men det er, fordi det altid var de gode og lyse historier, som gav ham livsmod, fantasi og kræfter til at overvinde modgang og vanskeligheder.

Mere om dette foredrag

Forestillingen kan bestilles som foredrag sammen med et oplæg til samtale om, hvorfor det er vigtigt at møde børns fantasi med glæde og anerkendelse.
Varighed: 2 timer

Forestillingen kan anvendes som oplæg til debat i forældre- og personale arrangementer i daginstitutioner og skoler samt til kurser. Der kan indgå erindrings- øvelser og fortælleopgaver efter nærmere aftale.
Varighed: efter aftale

Mere om foredragsholderen

Arbejdet med egne barndomserindringer har været et gennemgående tema i Jens Peter Madsen arbejde som seminarielektor og som historiefortæller. Det har også været et centralt tema i en række projekter og udviklingsarbejder samt i flere artikler og publikationer.

Jens Peter Madsen vil gerne inspirere endnu flere lærere, pædagoger, forældre, bedsteforældre og andre voksne, som omgås børn, til at fordybe sig i egne barndomserindringer og blive klogere på, hvordan verden ser ud og opleves med barnets øjne. Han vil gerne inspirere dem til at fortælle om egne barndomserindringer i deres undervisning og samvær med børn.

Tak for en god aften. Dagen efter gik snakken lystigt om, hvor morsomme dine historier havde været

Dorit Skovmand

Formand for Pjedsted-Bredstrup Foredragsforening


Tags


Det kunne også være ...

Barndom i 1950erne

Barndom i 1950erne

Min H. C. Andersen

Min H. C. Andersen
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}