En dreng med en livlig fantasi

En dreng med en livlig fantasi – ikon

Forfatteren til historier om ”En dreng med en livlig fantasi” Fortælleren, Jens Peter Madsen, taler om sit mangeårige arbejde med at fortæller historier, baseret på egne barndomserindringer.

”En dreng med en livlig fantasi” er en af flere forestillinger, som Fortællegruppen Børneliv turnerede med i en årrække til forældre- og personalemøder i daginstitutioner og skoler over hele landet. Forestillingen er nu aktuel i en videoudgave på internetforlaget www.storybox.dk.

Jens Peter Madsens historier er – i modsætning til mange andre barndomshistorier – muntre historier om det gode børneliv; fantasien, legen, bedste venner, gode voksne, sjove oplevelser, drømme, skarnstreger og meget andet, som får de fleste mennesker til at smile saligt, når de gode erindringer vælder frem.

Det er ikke, fordi alt var lyst og godt i fortællerens barndom, men det er, fordi det altid var de gode og lyse historier, som gav ham livsmod, fantasi og kræfter til at overvinde modgang og vanskeligheder.

Arbejdet med egne barndomserindringer har været et gennemgående tema i Jens Peter Madsen arbejde som seminarielektor og som historiefortæller. Det har også været et centralt tema i en række projekter og udviklingsarbejder samt i flere artikler og publikationer.

Jens Peter Madsen vil gerne inspirere endnu flere lærere, pædagoger, forældre, bedsteforældre og andre voksne, som omgås børn, til at fordybe sig i egne barndomserindringer og blive klogere på, hvordan verden ser ud og opleves med barnets øjne. Han vil gerne inspirere dem til at fortælle om egne barndomserindringer i deres undervisning og samvær med børn.

Foredraget kan med fordel udbygges med erindringsøvelser og fortælleopgaver efter nærmere aftale.

Foredragsholderen har udgivet bog ”Lige ud af hovedet og uden bog – sådan bliver du verdens bedste historiefortæller”, maj 2017 på Forlaget, Underskoven.

Foredraget varer: 2 timer
Honorar: Efter aftale
Transport: Statens takst
Kontakt: Email 
Telefon: +45 50460247

Her finder du løsblade om foredraget – klar til print, forsendelse eller skærmvisning