Varighed: 2 timer inkl. pause
Honorar: 4 - 6.000 kr.

Nu også i en forestilling med levende musik og sang ved musiker: Jørgen Dickmeiss

Varighed: 2 timer inkl. pause
Honorar: 6 - 9.000 kr.

Kontakt: Email 
Telefon: +45 50460247

Fra bondedreng til hippie

– Et foredrag om at være ung i 1960erne

Hvad var det som drev en genert bondeknold til storbyens vilde liv med besatte huse, pigtrådsmusik, stoffer, demonstrationer og alternative livsformer?

Jeg læste alle de bøger, jeg kunne få fingre i, og hørte den nye musik på Radio Luxembourg. Jeg blev vild med The Rolling Stones og lod håret vokse frit.

Mor sagde, at “de mænd er så grimme, at selv en mor ikke kan holde af dem.”

Jeg bestemte, at det skulle stå sin prøve, og til stor forskrækkelse for alle andre meldte jeg mig ind i Militærnægter foreningen og Vietnam komiteerne.

Det er nu over 50 år siden, og jeg har stadig ikke rigtig nogen forklaring på, hvorfor det blev sådan for mig.
Men jeg elsker at fortælle sjove historier om det, spille eksempler på den musik, jeg hørte, og diskutere andres oplevelser og erfaringer med 1960erne – et årti, som er gået over i historien som årtiet, hvor det hele var flower-power, hippier, pigtrådsmusik, slumstormere, Thy-lejr, hashtåger, Vietnam demonstrationer og meget andet.

Fra bondedreng til hippie

“Jeg er helt bevidst om, at de som gik den vej som jeg gjorde kun var et absolut mindretal og at de fleste unge kom i lære, kom i huset, blev forlovet, fik børn, hus og arbejde, som deres forældre før dem havde gjort. Jeg synes derfor heller ikke at min ungdom og den vej jeg gik, var bedre eller mere værd end andres vej, MEN det var jo min ungdom og mine erfaringer – og mit udgangspunkt for at tale om et årti 1960erne – som i alle tilfælde kom til at forandre rigtig meget” siger Jens Peter Madsen

“Jens Peter har en dejlig lun og humoristik måde at fortælle på. Man går ikke fejl af et foredrag med ham.
Bente Hjorth Andreasen, Danske Seniorer, Svanninge

Det kunne også være ...

Stærke Kvinder

Stærke Kvinder
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}