Bibelhistorie som vi hørte den i vor skoletid

“Min farmor, som var forskolelærerinde i 50erne og 60erne, fortalte bibelhistorie ‘lige ud af hovedet og uden bog’, og allerede før jeg startede i skole, vidste jeg, hvor paradisets have lå. Det var lige nede i farmors baghave. Da jeg startede i skole i 1957, fik vi også fortalt bibelhistorie, og vi lærte sangene, som hørte til.”

Foredragsholderen husker disse ofte drabelige historier rigtig godt og kan fortælle dem helt, som han selv fik dem fortalt for 60 år siden.

Foredraget er en minderig oplevelse for ældre mennesker, som selv har oplevet bibelhistoriefortælling i deres skoletid. Det er samtidig et oplæg til samtale om mundtlig fortælling for børn i hjem, skole og kirke.

Fortælleren har skrevet bogen “Lige ud af hovedet og uden bog – sådan bliver du verdens bedste historiefortæller” udgivet i maj 2017.

Foredraget varer: 2 timer
Honorar: Efter aftale
Transport: Statens takst
Kontakt: Email 
Telefon: +45 50460247

 

Her finder du løsblade om foredraget – klar til print, forsendelse eller skærmvisningTags


Det kunne også være ...

Min H. C. Andersen

Min H. C. Andersen

Min barndoms yndlingshistorie

Min barndoms yndlingshistorie
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}