Jeg vidste hvor paradisets have lå

Foredraget varer: 2 timer, inklusiv pause
Honorar: 4 - 6.000 kr.
Transport: Statens takst
Kontakt: Email 
Telefon: +45 50460247

Bibelhistorie som vi hørte den i vor skoletid

“Min farmor, som var forskolelærerinde i 50erne og 60erne, fortalte bibelhistorie ‘lige ud af hovedet og uden bog’, og allerede før jeg startede i skole, vidste jeg, hvor paradisets have lå. Det var lige nede i farmors baghave. Da jeg startede i skole i 1957, fik vi også fortalt bibelhistorie, og vi lærte sangene, som hørte til.”

Foredragsholderen husker disse ofte drabelige historier rigtig godt og kan fortælle dem helt, som han selv fik dem fortalt for 60 år siden.

Foredraget er en minderig oplevelse for ældre mennesker, som selv har oplevet bibelhistoriefortælling i deres skoletid. Det er samtidig et oplæg til samtale om mundtlig fortælling for børn i hjem, skole og kirke.

Bibelhistorie hos min farmor og i min skoletid var opdragende og belærende og vi lyttede og hørte efter som de søde børn vi var, men fantasien var vores egen, og når jeg fik fri gik jeg i marken og vogtede får som min helt David, og en pind med et stykke snor var min slynge, som kunne fælde kæmpen Goliat og de farlige dyr” fortæller Jens Peter Madsen

 

Her finder du løsblade om foredraget – klar til print, forsendelse eller skærmvisning


adDressE

Vandmøllevej 6, Davinde
5220 Odense SØ


Tags


Det kunne også være ...

Min H. C. Andersen

Min H. C. Andersen

Min barndoms yndlingshistorie

Min barndoms yndlingshistorie
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}