Lille Claus og Store Claus

Et foredrag om barndommens yndlingshistorier.

”Lille Claus og Store Claus” var foredragsholderens yndlingshistorie. Det er en god trøst for en lille dreng – at selv de mindste kan klare sig med fantasi og list.

Jens Peter Madsen genfortæller historien ”Lille Claus og store Claus”. Ikke som den står skrevet i bogen, men som den har sat sig i hans fantasi og erindring fra barndommen.

Med udgangspunkt i den kendte historie fortæller han et udvalg af sine egne barndomshistorier og taler om, hvorfor det er vigtigt at genfortælle sin barndoms yndlingshistorier for børn, børnebørn eller oldebørn.

Jens Peter Madsen forestiller sig, at H.C.Andersen selv har hørt en historie som lignede ”Lille Claus og store Claus”, da han var barn i Odense for godt 200 år siden. Han forestiller sig også, at Andersen måske også har moret sig over ordsproget ”Lille og vågen er bedre en stor og doven”, da han skrev sin ”Lille Claus og store Claus” historie i 1835.

Jens Peter Madsen taler for at give plads til fantasien og det livsmod, som næres af de gode historier og det fortællende samvær mellem børn, unge og voksne.

Foredraget varer: 1 time og 30 minutter
Honorar: Efter aftale
Transport: Statens takst
Kontakt: Email 
Telefon: +45 50460247

Her finder du løsblade om foredraget – klar til print, forsendelse eller skærmvisning


Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE